Wie is Straalend Beautysalon?

 

Wat leuk dat u Straalend Beautysalon heeft opgezocht! Ik ben Kimberley van Straalen, 32 jaar oud en woonachtig in Heerhugowaard.

Ik ben moeder van 3 prachtige kinderen en sinds 2011 getrouwd met Daniel.

 

"Jij doet toch nagels lakken?"

Al heel lang ben ik geïntrigeerd door kunstnagels. Het begon bij nagels lakken van vriendinnen met Nail art, tot mijn oog viel op de kunstnagel. Als nagelbijter een enorm verschil; mijn eerste nagels! Ik was opslag verliefd.

 

In 2018 heb ik de stap tot de opleiding heb genomen. Ik ben na een jaar keihard werken en verschillende trainingen geslaagd in 2019. Ik ben gediplomeerd Nagelstyliste in zowel gel, acryl en acrygel nagels. Daarna heb ik nog veel verschillende certificaten behaald op shapes, salonwerk en nail art, en doe ik aan veel bijscholing om up-to-date te blijven.

 

Sinds November 2019 is mijn salon geopend, en mag ik dagelijks dames voorzien van mooie en verzorgde handen. Ik werk uitsluitend hygienisch en met EU goed gekeurde producten. Sinds 2020 ben ik toegetreden tot het PNS/Moyra team waar ik met alle plezier mee werk in de salon en ik  online verdeler mag zijn van deze fantastische merken.


“When your nails are part of your outfit, they become more than nails. They become an Accessory

– Holland Roden –